Семинар "Стрелба в движение" Пазарджик

Поради отправени запитвания, в синхрон с политиката на „Секюрити енд Трейнинг Консултинг” ООД, на 10.12.2017г., ще се проведе семинар „Стрелба в движение” – начално ниво, в най – новото закрито стрелбище, в страната, а именно “KREZ Armory”, в гр. Пазарджик. Мероприятието, както винаги ще започне в 10:00ч.
Ще бъдат показани, демонстрирани и отработени различни техники на стрелба с късо нарезно оръжие, най - вече стрелба в движение напред, назад, косо и странично. В зависимост от нивото на участниците, е възможно да се отработи и стрелба в движение, докато участника заобикаля различни предмети и/или препятствия.
Поради различията в нивото и уменията на владеене на оръжието, преди започването на семинара ще се проведе встъпителен тест, за всички участници, желаещи да присъстват! Няма да се допускат до участие лица, не навършили 18 години или такива, които не са преминали през курс по безопасно боравене с огнестрелно оръжие.
Цената за участие в семинара е 150лв., като в нея влизат стойността на 50 патрона, наем на стрелбището и използване на консумативи, сертификат за участие в семинара.
За участвали в нашите предишни семинари цената е с 10 % надолу, а за служители на силови ведомства (МВР, МО, ДАНС и др. подобни) имаме специална оферта. За да се възползвате оттях, моля да запитате конкретно, в момента на запсиването си!
Мероприятието е подходящо, както за охранителни екипи и служители на силови ведомства, така и за хора, работещи в „горещи зони“, спортни стрелци (IPSC, IDPA и т.н.), хора желаещи да повишат нивото си на подготовка, дори и феновете на Airsoft оръжията и игрите.
Необходимо оборудване е лично оръжие с общо 3 пълнителя, кобур и държачи за резервните пълнители. Ако не разполагате с предпазни очила и антифони, ще получите на място на стрелбището.
Краен срок на записване е 09.12.2017г. включително. При допълнително възникнали въпроси и за изпращане на данните си за заявка за участие, моля използвайте адреса на нашата електронна поща info@st-consulting.org или на телефон 0888-269-224, както и може да следите нашата страница във Фейсбук.
  • Начална дата: Неделя, 10 Декември 2017
  • Крайна дата: Неделя, 10 Декември 2017

Партньори и приятелски организации

      

Контакти

п.к. 8010  град  БУРГАС

  • Мобилен телефон  - +359-888-269-224
  • Електронна поща :   info@st-consulting.org
 Нагоре
Ние използваме бисквитки за да подобрим ефективността на нашия уебсайт. More details…