Семинaр "Стрелба в движение"

На 02.12.2017г. „Секюрити енд Трейнинг Консултинг” ООД, организира провеждането на семинар „Стрелба в движение” – начално ниво.

Ще се проведе в гр. Бургас, стрелбищен комплекс „Аполо”, от 10:00ч.

В програмата е заложено да се покажат и демонстрират различни техники на стрелба с късо цевно нарезно оръжие, както и да се отренира стрелба в движение напред, назад, косо и странично.

Поради различията в нивото и уменията на владеене на оръжието, преди започването на семинара ще се проведе встъпителен тест, за всички участници, желаещи да присъстват!

Няма да се допускат до участие лица, не навършили 18 години или такива, които не са преминали през курс по безопасно боравене с огнестрелно оръжие.

Необходимата сума за участие в семинара е 130лв., като в нея влизат стойността на 50 патрона (9х18, 9х19мм, а за различни калибри ще има промяна), наем на стрелбището и използване на консумативи, сертификат за участие в семинара.

За участвали в нашите предишни семинари цената е с 10 % надолу, а за служители на силови ведомства (МВР, МО, ДАНС и др. подобни) имаме специална оферта.

Необходимо оборудване е лично оръжие с общо 3 пълнителя, кобур и държачи за резервните пълнители. Ако не разполагате с предпазни очила и антифони, ще получите на място на стрелбището. Краен срок на записване е 01.12.2017г., включително.

При допълнително възникнали въпроси и за изпращане на данните си за заявка за участие, моля използвайте адреса на нашата електронна поща info@st-consulting.org или на телефон 0888-269-224, както и може да следите нашата страница във Фейсбук.

  • Начална дата: Събота, 02 Декември 2017
  • Крайна дата: Събота, 02 Декември 2017

Партньори и приятелски организации

      

Контакти

п.к. 8010  град  БУРГАС

  • Мобилен телефон  - +359-888-269-224
  • Електронна поща :   info@st-consulting.org
 Нагоре
Ние използваме бисквитки за да подобрим ефективността на нашия уебсайт. More details…