HANDGUN IN URBAN AREA 21.10.2017

„Секюрити енд Трейнинг Консултинг“ ООД, организира провеждането на поредица семинари, на тема „Самозащита в превозно средство, в населено място“, като заглавието на мероприятията е „Приклещен в кола“.
Третото и последно мероприятие от този кръг, ще се проведе на 21.10.2017г., на територията на стрелбище „Про Шутър“, в близост до гр. Стара Загора. Целта на семинара е да се покажат техники за самозащита, в екстремна ситуация, условно използване на оръжие в населено място, при пребиваване в превозно средство.
Мероприятието, заложено по програма, ще протече в две части. Първата ще бъде под формата на „суха“ тренировка, в която ще бъдат разгледани и оттренирани заложените по програмата упражнения.
Както и до момента, практическата част, която е подготвена е различна от това с което сте свикнали до сега, както може би сте забелязали от публикациите ни, предимно в страницата ни във Фейсбук, както и в галерията на нашия сайт. По всяка вероятност, до момента не Ви се е отдавала възможност да проведете такава тренировка!
С цел оптимизиране на организацията, запазването на място за участие е до 19.10.2017г., включително. За целта е необходимо да заявите участието си, посредством изнесените по – долу форми за контакт. Сумата за участие е 130 лв., която може да платите, както на място преди започване на мероприятието, така и чрез банков превод по сметка на „СЕКЮРИТИ ЕНД ТРЕЙНИНГ КОНСУЛТИНГ“ ООД, както следва:

BG66RZBB91551006990319
Райфайзен Банк – SWIFT: RZBBBGSF
ОСНОВАНИЕ: Такса участие в семинар;

В таксата са включени наем на стрелбището, закупуването на подходящо за мероприятието превозно средство и съпътстващите го консумативи, 50 патрона за практическата част, както и други консумативи като мишени, удостоверения и др.
Семинарът е полезен, както за непрофесионалисти, така и за хора, които професионалното им ежедневие е свързано с боравенето на огнестрелно оръжие – служители на силови ведомства, звена за самоохрана, служители на охранителни фирми.
Препоръчително е участието в семинара да е подсигурено с определена екипировка. Желателният минимум са вашето оръжие и общо 3 пълнителя, предпазните очила и антифони са задължителни за използване, в какъвто и вид и формат да са. При липса на такива, ще бъдат осигурени на място. Желателно е резервните пълнители да бъдат поставени в холдъри/ държачи предназначени за тях, надеждно закрепени за колан или др. подобно място.
Спазваме политиката ни за финансови облекчения на условията за участие за служители от силови ведомства, които ако желаят могат да вземат участие с това оборудване, с което изпълняват служебните си задължения. За всички останали по начин удобен за тях, свързан с ежедневно носене и/или използване на оръжие – в скрити кобури, чантички и др. подобни начини.
Срок за записване е до 19.10.2017г., включително. За записвания и друга необходима информация, може да се свържете с нас на моб.телефон +359-888-269-224 или на e-mail: info@st-consulting.org. Може да следите за допълнителна информация за семинара, както на сайта на фирмата https://st-consulting.org/, така и на нашата страница във Facebook.
  • Начална дата: Събота, 21 Октомври 2017
  • Крайна дата: Събота, 21 Октомври 2017

Партньори и приятелски организации

      

Контакти

п.к. 8010  град  БУРГАС

  • Мобилен телефон  - +359-888-269-224
  • Електронна поща :   info@st-consulting.org
 Нагоре
Ние използваме бисквитки за да подобрим ефективността на нашия уебсайт. More details…