ИНФОРМАЦИОННО ОСИГУРЯВАНЕ И МОНИТОРИНГ НА ЗАПЛАХИТЕ ЧРЕЗ СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ


Ние Ви предлагаме смекчаване на рисковете и разкриване на потенциални заплахи, посредством социалните медии и други общодостъпни платформи като източник на информация, като същевременно се получават ключови познания за хората, партньорите и взаимоотношенията.

Защо тази предлагана услуга е толкова високо оценена от клиентите? Една от причините е опасенията на изпълнителната власт за рисковете за работната сила, както и за корпоративната репутация, „името на продукта“, ключовите ръководители и важните за корпорацията структури и институции. На второ място е техният интерес към икономически ефективни и ефективни стратегии за управление на риска. И третата причина е повишаване на информираността сред главните служители по сигурността, че широко използваните автоматизирани мониторингови решения не са полезни, освен ако не са под надзора на експерти по разузнаване и събиране на информация, разследвания и оценка на заплахите.
Специалистите по мониторинг на социални медии, анализаторите на съдържанието и изследователите на общодостъпните информационните платформи помагат на клиентите да събират информация от социалните медии и да следят потенциалните рискове и заплахи. Ние помагаме да се идентифицират проблемите своевременно и да наблюдаваме известните заплахи за значителни промени или ескалация, което позволява на екипите на клиентите да предприемат по - проактивен и съобразен подход към сигурността.

Мониторинг и анализ на социалните медии
Нашите експерти се специализират в онлайн проучване, оценка и мониторинг на социалните и общодостъпни медийни платформи, обществени уебсайтове и блогове, онлайн дискусии, информационни табла и други обществени форуми, за да разкрият въпроси, засягащи безопасността на клиентите или активите, и/или интересите на компанията.
Можете да структурирате нашата подкрепа като:


(1) критичен компонент за осигуряване на сигурността на специално събитие;
(2) еднократно преразглеждане на всякакви корпоративни, организационни или индивидуални цели; или
(3) постоянен мониторинг с график за периодично отчитане, подкрепящ по - широк подход към стратегическото управление на риска и превенцията.

Надлежна проверка и рецензии на репутация
Това включва устойчив преглед на платформите на социалните медии, за да се предостави пълна представителна картина на информацията, която може да се види от широката общественост и медиите, или да се допълнят по – широките изследвания и разследвания. Репутационните ни прегледи могат да разгледат потенциалните бизнес партньори или да се съсредоточат върху самия клиент, в опит да разкрият информация от интерес или отрицателни възприятия и коментари.


Целево събиране на информация през социалните медийни разузнавателни средства
Нашите екипи за мониторинг на социалните медии и за оценка на заплахите, могат да събират информация и разузнавателни данни за дейността на конкретни лица или групи в социалните медии.
Това включва анализ на публично достъпни коментари и разговори, както и информация за текущите взаимоотношения, дейности, активи, интереси, пътуване и местоположение на темата или темите. Тази дейност, може също така да се съсредоточи върху субекти, които са заплашили служители или служители на компанията или служители, които са съкратени или за които е известно, че комуникират с враждебност, насочена срещу организацията или персонала и, активи или операции.

Партньори и приятелски организации

      

Контакти

п.к. 8010  град  БУРГАС

  • Мобилен телефон  - +359-888-269-224
  • Електронна поща :   info@st-consulting.org
 Нагоре
Ние използваме бисквитки за да подобрим ефективността на нашия уебсайт. More details…